450 mililitrų | grietinėlės, 35% (plakama) |
200 gramų | varškė |
10 vienetų | sausainiai ((damų piršteliai)) |
1 vienetas | citrinos |
300 gramų | braškės |
100 | cukrus |
šiek tiek | vanilė |
šiek tiek | šokoladas |
Braškės suteikia rūgštelės skonio ir gaivos. Tai greit pagaminamas, o dar greičiau suvalgomas desertas. Prieš patiekiant rekomenduotina 2 val. palaikyti šaldytuve.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cake pops‘ai
- Rabarbarų drebučiai
- Gaivus užkandėlis
- „Baltosios gėlės“
- Braškių putėsiai su manų kruopomis
- Mėlynių ledai
- Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
- Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
- Džiovintų vaisių rutuliukai
- Avietinė pasaka
- Varškės desertas su vaisiais
- Saldainiai "Saldi fantazija"
- Migdolų nuga
- Gaivus gardėsis "Avietėlė"
- Pusryčių desertas
- Varškės sūris su žele
- Mini kreminio sūrio pyragėliai
- Tinginys tarp aguonų
- Juodųjų serbentų sausainiai
- Varškės kremas su apelsinais
Sloksniuotas braškių desertas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinėlė, 35%, plakama,
450 mililitrų -
Varškė,
200 gramų -
Sausainiai, (damų piršteliai),
10 vienetų -
Citrinos,
1 vienetas -
Braškės,
300 gramų -
Cukrus,
100 - Vanilė
- Šokoladas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Damų pirštelius sulaužom ir sudedam į pasirinktus indelius ar taures. Juos apšlakstom vandenuku, kuriame išspaudžiam truputį citrinos sulčių ir pasaldiname žiupsneliu cukraus.
Grietinėlę išplakame su varške, cukrumi ir vanile. .Gautą kremą dedame ant sulaužytų sausainių,toliau - smulkiai pjaustytas braškes ir jas apipilame tirpintu šokoladu, vėl dedame kremo ir papuošiam desertą pjaustytomis braškėm ir šokolado drožlėmis.
Braškės suteikia rūgštelės skonio ir gaivos. Tai greit pagaminamas, o dar greičiau suvalgomas desertas. Prieš patiekiant rekomenduotina 2 val. palaikyti šaldytuve.
Skanaus.
Komentarai