Skonio kelias su abrikosais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | sluoksniuotos tešlos |
4 vienetai | abrikosų |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
1 žiupsnelis | cinamonas |
1 žiupsnelis | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Tešla atšildoma, galima ją šiek tiek pakočioti. Ant kiekvieno lapo per viduriuką išdėlioti šviežius riekelėmis supjaustytus abrikosus. Kraštelius patepti kiaušinio trynio plakiniu. Pabarstyti cukrumi, vaniliniu cukrumi, cinamonu.
2.
Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 18 – 20 minučių, kol gražiai apskrus. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos ir pievagrybių pyragas
- Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Bananinis pyragas
- Pyragas su varške
- Obuolių pyragas su varške ir karamele
- Kakavinis Napoleonas
- Pyragas „Sniego senis“
- Mielinis vyniotinis su aguonomis
- Bulvių pyragas su vištiena ir sūriu
- Pyragas su riešutiniu - šokoladiniu morengu
- Kalėdinis pyragas (gaminti prieš 10 dienų iki Kalėdų)
- Pyragas "Pirmoji šalna"
- Greitas pyragėlis
- Kopūstų tortas
- Pyragas su persikais
- Tobulo skonio rudens pyragas
- Kuršėnietiškas "Čik Čaki"
Skonio kelias su abrikosais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sluoksniuota tešla,
4 vienetai -
Abrikosai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Cukrus,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Tešla atšildoma, galima ją šiek tiek pakočioti. Ant kiekvieno lapo per viduriuką išdėlioti šviežius riekelėmis supjaustytus abrikosus. Kraštelius patepti kiaušinio trynio plakiniu. Pabarstyti cukrumi, vaniliniu cukrumi, cinamonu.
Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 18 – 20 minučių, kol gražiai apskrus. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...