180 gramų | sviestas | |
350 gramų | miltai | |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai | |
100 gramų | cukrus | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
1 pakelis | vanilinis cukrus | |
Aptepimui: | ||
50 gramų | džemas (citrinų ar aviečių) | |
Glajui: | ||
450 gramų | cukrus | |
200 gramų | kiaušiniai (baltymai) | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | pabarstukai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Persikiniai sausainiai su kokosu
- Avižų ir kokosų juostelės
- Avižiniai sausainiai
- Trapūs sausainiai
- Šokoladiniai sausainukai
- Baltijos pyragėliai
- Traškūs sausainiai
- Moliūginiai meduoliai
- Labai šokoladiniai amerikietiški sausainiai
- Žiemiški šokoladiniai meduoliai
- Šokoladiniai avižiniai sausainiukai
- Saldžios juostelės
- Traškieji sausainiukai
- Sausainiai "Sveikuoliukai"
- Sausainiai su migdolais
- Trapi širdelė
- Sausainiai su džiovintais ananasais
- Sausainiai su migdolais
- Kriaušinės skarelės
- Graikinių riešutų sausainiai
Skanios širdelės
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sviestas,
180 gramų -
Miltai,
350 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Vanilinis cukrus,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Džemas, citrinų ar aviečių,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukrus,
450 gramų -
Kiaušiniai, baltymai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Pabarstukai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su cukrumi (vaniliniu ir paprastu). Pridėti kiaušinių. Gerai išmaišyti ir pridėti išsijotus miltus su kepimo milteliais.
Išminkyti tešlą ir iškočioti 3 - 4 mm storio. Išspausti ar išpjaustyti širdeles, sudėti jas į riebalais pateptą skardą ir kepti įkaitintoje iki 180° C orkaitėje, kol paruduos .
Glazūros gaminamas. Kiaušinių baltymus gerai išplakti su cukrumi, pridėti džemo ir labai gerai išmaišyti. Mase gražiai aptepti sausainius ir papuošti pabarstukais.
Komentarai (6)
-
goda
2019-11-13 18:34
His
-
2015-12-29 19:43
Reikia
-
aurelija
2014-03-04 14:38
O kai uztepi glaista ar nereikia pakepti dar