Skani bulvių košė
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų | bulvių |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | svogūnai (mėlynas) |
30 gramų | sviestas (nesūdytas) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | muskatas (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nulupti ir išvirti bulves pasūdytame vandenyje.
2.
Smulkiai supjaustyti svogūnus ir apkepinti svieste. Išplakti kiaušinį ir sumaišyti su kepintais svogūnais.
3.
Pakaitinti grietinėlę, bet ne virti.
4.
Grūsti bulves kartu su grietinėle ir svogūnų mase. Iš košės šaukštu formuoti bulvių košę.
Valgyti kaip pagrindinį patiekalą arba patiekti kaip garnyrą.
Skanaus
Valgyti kaip pagrindinį patiekalą arba patiekti kaip garnyrą.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grilyje keptos salotos su mėsa
- Keptuvėje kepti baravykai
- Karštos kukurūzų salotos
- Virtos bulvės su sviestu
- Daržovių iešmai
- Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
- Šiltos daržovių salotos
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Kepti salierai
- Gaivios salotos
- Bulvės su šonine
- Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
- Mišrainė iš žalių pomidorų
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Morkos su garstyčiomis
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Morkų salotos su česnaku
- Dietinės salotos
Skani bulvių košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Bulvės,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Svogūnai, mėlynas,
1 vienetas -
Sviestas, nesūdytas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Muskatas, tarkuotas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti ir išvirti bulves pasūdytame vandenyje.
Smulkiai supjaustyti svogūnus ir apkepinti svieste. Išplakti kiaušinį ir sumaišyti su kepintais svogūnais.
Pakaitinti grietinėlę, bet ne virti.
Grūsti bulves kartu su grietinėle ir svogūnų mase. Iš košės šaukštu formuoti bulvių košę.
Valgyti kaip pagrindinį patiekalą arba patiekti kaip garnyrą.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...