Širšių medus
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas kondensuotas pienas (skardinė)
4 vienetai kiaušiniai (tryniai)
1 stiklinė degtinė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Suplakite kondensuotą pieną su tryniais ir maišant supilkite degtinę. Maišant turi gautis tiršta masė. Iš karto vartokite, tik nepadauginkite!

Širšių medus

Komentarai: 14
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Suplakite kondensuotą pieną su tryniais ir maišant supilkite degtinę. Maišant turi gautis tiršta masė. Iš karto vartokite, tik nepadauginkite!

Reklama:

Komentarai (14)


  • lalaila 2017-08-01 15:55

    per skystas gaunasi, nes reikia ne degtines stiklines o spirito 100 ml, tai butu mazdaug puse stiklines. be to kai kurie dar ideda cukraus, tik reikia labai grai ispalakt kad istirptu (arba pudra). Mociute gamino, gaudavosi labai tirstas.


  • (anonimas) 2010-12-04 22:37

    Rejk daryti tik su spiritu,dar skrudintu riešutu ir razinu ydekit pamatysit kajp skanu tada.beveik kiekviena savaitgaly tajp girteju %-) %-) %-) :super: :super: :super: :-) :-) :-) :-D :-D :-D


  • alina 2010-02-17 16:28

    jei su degtine darysit,gausis pieno likeris.Butinai reikia su spiritu,tada bus kabinamas su sauksteliu.O spirito galima gauti is tu pardaveju,kurie veza vaistus is kaliningrado


  • as 2010-02-07 14:32

    labai skanu valgai ir girteji %-) :super: :soku:


  • viktorija 2009-12-25 18:28

    nesamone, per skystas, labai per skystas, gaunasi kiausiniu likeris %-)


  • Milda 2009-12-19 20:15

    skaniai skamba.. reiks pabandyt :alus:


  • Oksana 2009-09-23 13:22

    o kodel sakoma,kad per krikstynas butina,kad visi sveciai po sauksteli paragauti sito sirsiu medaus?


  • irmita 2009-03-19 00:13

    nebandziau dar daryti,bet tikrai isbandysiu ir paragausim :alus: :taip: :-)


  • (anonimas) 2009-01-17 16:20

    :super2:


  • Simute 2008-06-25 20:37

    Lb skanus :)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...