Širšių medus

Komentarai: 9
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga: instructions

Suplakite kondensuotą pieną su tryniais ir maišant supilkite degtinę. Maišant turi gautis tiršta masė. Iš karto vartokite, tik nepadauginkite!

Rekomenduojame:

Komentarai (9)


  • (anonimas) 2010-12-04 22:37

    Rejk daryti tik su spiritu,dar skrudintu riešutu ir razinu ydekit pamatysit kajp skanu tada.beveik kiekviena savaitgaly tajp girteju


  • alina 2010-02-17 16:28

    jei su degtine darysit,gausis pieno likeris.Butinai reikia su spiritu,tada bus kabinamas su sauksteliu.O spirito galima gauti is tu pardaveju,kurie veza vaistus is kaliningrado


  • as 2010-02-07 14:32

    labai skanu valgai ir girteji oku:


  • viktorija 2009-12-25 18:28

    nesamone, per skystas, labai per skystas, gaunasi kiausiniu likeris


  • Milda 2009-12-19 20:15

    skaniai skamba.. reiks pabandyt


  • Oksana 2009-09-23 13:22

    o kodel sakoma,kad per krikstynas butina,kad visi sveciai po sauksteli paragauti sito sirsiu medaus?


  • irmita 2009-03-19 00:13

    nebandziau dar daryti,bet tikrai isbandysiu ir paragausim


  • (anonimas) 2009-01-17 16:20


  • Simute 2008-06-25 20:37

    Lb skanus


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...