200 gramų | pienas |
500 gramų | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
20 gramų | mielės (šviežios) |
300 gramų | cukrus |
300 gramų | aguonų |
400 gramų | sviestas |
Padalinti į 4 dalis.
Iškočioti labai ploną lakštą, ištepti lydytu sviestu, pabarstyti cukrumi ir ant viršaus dėti kitą iškočiotą lakštą.
Taip sudėti visus keturis.
Ant paskutinio dar uždėti maltų aguonų, skanintų medumi.
Skanauti po 12 valandų, reikia, kad pastovėtų ir sugertų sviestą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Senovinis varškės pyragas
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Pyragas "Karpatai"
- Pyragas su razinomis
- Pyragas su braškėmis
- Vasariškas obuolių pyragas
- Ryžių pyragas su silke
- Varškės pyragas su bananų įdaru
- Meduolis
- Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
- Morkų pyragas
- Šokoladinis pyragas
- Pyragas "Balta-juoda"
- Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
- Greitas ir skanus varškės apkepas
- Kefyro pyragas Zebriukas
- Pyragas "Kukurūznikas"
- Astos obuolių pyragas
- Miglės kakavinis pyragas
- Kriaušių pyragas
Šimtalapis su meile
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
200 gramų -
Miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Mielės, šviežios,
20 gramų -
Cukrus,
300 gramų -
Aguonos,
300 gramų -
Sviestas,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš pieno, miltų (dėti tiek, kad tešla būtų minkoma), mielių ir kiaušinio užminkyti tešlą.
Padalinti į 4 dalis.
Iškočioti labai ploną lakštą, ištepti lydytu sviestu, pabarstyti cukrumi ir ant viršaus dėti kitą iškočiotą lakštą.
Taip sudėti visus keturis.
Ant paskutinio dar uždėti maltų aguonų, skanintų medumi.Susukti ir kepti iki 180C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Skanauti po 12 valandų, reikia, kad pastovėtų ir sugertų sviestą.
Komentarai (4)
-
jooo
2017-01-07 18:57
čia šimtalapis su neapykanta
-
Rasa
2016-12-16 14:14
kur deti mieles???