Silkių vyniotiniai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai | silkė |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
0.5 stiklinės | acto |
1.5 stiklinės | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.
2.
Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
3.
Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
- Mini sumuštinukai
- Silkė su svogunais marinate
- Įdaryti agurkai
- Skanūs sumuštiniai
- Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
- Silkės ruletai
- Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
- Ikrų užkandėlė
- Avokadai su krevetėmis
- Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
- Kiaušiniai su varškės padažu
- Sūrio ir mėsos miksas
- Naminis lydytas sūris su krapais
- Galva
- Bulviniai lizdeliai su silke
- Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
- Pitos su grybais
- Įdaryti vištiena pomidorai
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
Silkių vyniotiniai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė,
4 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Actas,
0.5 stiklinės -
Vanduo,
1.5 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Gvazdikėliai
- Lauro lapai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.
Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai