Silkės filė ir greifrutą (arba apelsiną) supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir viską gerai sumaišykite.Burokėlį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.Dėkite ant kiekvieno burokėlio griežinėlio silkę ir greifrutą (arba apelsiną), apšlakstykite greifruto sultimis.
Ant kiekvieno užkanduko uždėkite po lašą klasikinio balzaminio padažo
Silkių tango ant burokėlių
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | silkė (file) |
0.5 vieneto | greipfrutai (arba apelsino) |
1 žiupsnelis | pipirai (juodieji) |
1 vienetas | burokėliai (virti) |
šiek tiek | padažas (balzaminis (klasikinis)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta lašiša tešloje
- Kepta lašiša su medaus marinatu
- Keptas upėtakis
- Midijos su špinatais
- Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
- Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
- Lašišos kepsneliai
- Kepta menkė
- Lašiša su daržovėmis
- Lašišos vėrinukai
- Skumbrė kepta orkaitėje
- Žuvies ir pupelių blynai
- Lašiša su citrina
- Troškinta žuvis
- Šutintas upėtakis
- Keptos midijos su sūriu
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Lašiša su vaisiais
- Karpis, šutintas aluje
Silkių tango ant burokėlių
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Silkė, file,
1 vienetas -
Greipfrutai, arba apelsino,
0.5 vieneto -
Pipirai, juodieji,
1 žiupsnelis -
Burokėliai, virti,
1 vienetas - Padažas, balzaminis (klasikinis)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė ir greifrutą (arba apelsiną) supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir viską gerai sumaišykite.Burokėlį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.Dėkite ant kiekvieno burokėlio griežinėlio silkę ir greifrutą (arba apelsiną), apšlakstykite greifruto sultimis.
Ant kiekvieno užkanduko uždėkite po lašą klasikinio balzaminio padažo
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...