Silkių bokšteliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 vienetai | silkė |
2 vienetai | morkos (virtos) |
1 stiklinė | bulvių (virtos) |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | burokėliai (nedidelis) |
1 stiklinė | majonezas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Silkes išvalome, išimame ašakas ir supjaustome keturkampiais gabaliukais.
2.
Taip pat supjaustome virtas morkas, bulves, burokėlį, bei žalius obuoliius, o svogūnus griežinėliais. Labai svarbu produktus supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais.
3.
Paskui bulvės, silkės, svogūno, obuolio, morkos, burokėlio gabaliukus sluoksniuojame iki norimo aukščio. paruoštus silkių bokšteklius persmeigiame specialiu smeigtuku, užpilame majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
- Boružėlės
- Silkė su saulėgražomis
- Sūrio lazdelės
- Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
- Silkių bokšteliai
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Skanūs sumuštiniai
- Skanios "Bačkutės"
- Triušienos kepenėlių keksiukai
- Pusryčiai "Dopingas"
- Sočioji užkandėlė su silke
- Grybų užtepelė
- Skanieji įdaryti kiaušiniai
- Įdaryti pomidorai
- Užtepėlės su duonelėmis
- Velykų suktinukai - sushi
- Skanėstas "Vitaminai"
- Silkė su daržovėmis
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
Silkių bokšteliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė,
2 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
1 stiklinė -
Obuoliai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Burokėliai, nedidelis,
1 vienetas -
Majonezas,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes išvalome, išimame ašakas ir supjaustome keturkampiais gabaliukais.
Taip pat supjaustome virtas morkas, bulves, burokėlį, bei žalius obuoliius, o svogūnus griežinėliais. Labai svarbu produktus supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais.
Paskui bulvės, silkės, svogūno, obuolio, morkos, burokėlio gabaliukus sluoksniuojame iki norimo aukščio. paruoštus silkių bokšteklius persmeigiame specialiu smeigtuku, užpilame majonezu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...