Silkės užkandelė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | silkė (filė) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai (virti) |
200 gramų | majonezas |
1 stiklinė | miltai |
1 stiklinė | vanduo |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Silkę supjaustyti labai smulkiai. Svogūnus supjaustyti mažais kubeliais. Kiaušinį susmulkinti labai mažais kubeliais.
2.
Silkę, svogūnus bei kiaušinį gerai išmaišyti. Pridėti majonezo. Gerai išmaišyti. Tiekti kartu su vafliais.
3.
Vafliams miltus, vandenį bei kiaušinį gerai išmaišyti. Kepti vaflinėje.
4.
nt lėkštes išdėstyti salotos lapus, o ant lapų dėti vaflius su silkės užtepėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Žiemos skanumynas
- Užtepėlė su tunu
- Silkė su raudonu grybų padažu
- Grybų užtepelė
- Avokadas su varške
- Sultingas Kebabas
- Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
- Sūri širdelė
- Sveiki brokolių rutuliukai
- Įdaryti kiaušiniai
- Grybai krepšeliuose
- Greitai užraugti agurkai
- Kiaušinių krepšeliai
- Žuvis tešloje
- Pomidorų užkandėlė
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
- Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
Silkės užkandelė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Silkė, filė,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
1 vienetas -
Majonezas,
200 gramų -
Miltai,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkę supjaustyti labai smulkiai. Svogūnus supjaustyti mažais kubeliais. Kiaušinį susmulkinti labai mažais kubeliais.
Silkę, svogūnus bei kiaušinį gerai išmaišyti. Pridėti majonezo. Gerai išmaišyti. Tiekti kartu su vafliais.
Vafliams miltus, vandenį bei kiaušinį gerai išmaišyti. Kepti vaflinėje.
nt lėkštes išdėstyti salotos lapus, o ant lapų dėti vaflius su silkės užtepėle.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...