400 gramų | silkė (ZIGMO Klasikinė silkių filė ) | |
100 gramų | baravykai ( džiovinti) | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai | |
200 gramų | kelmučiai (marinuoti) | |
Padažui: | ||
50 gramų | petražolės | |
50 gramų | laiškiniai česnakai | |
100 | alyvuogių aliejaus | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Duonos "suši"
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
- Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
- Tortilijos su krabų lazdelėmis
- Užkandis su vytinta jautiena
- Apelsinai su ridikėliais
- Vėrinukai su lašiša
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Persikai įdarytį triušiena
- Silkė su porais, salierais ir majonezu
- Avokado užtepėlė
- Velykinės morkytės
- Paprikų valtelės
- Įdaryta paprika
- Silkė su svogunais marinate
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, ZIGMO Klasikinė silkių filė ,
400 gramų -
Baravykai, džiovinti,
100 gramų - Druska
- Pipirai
-
Kelmučiai, marinuoti,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Petražolės,
50 gramų -
Laiškiniai česnakai,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
100 - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Smulkiai sukapojami laiškiniai česnakai bei petražolių lapeliai, užpilami aliejumi ir pagal skonį sudedami prieskoniai. Pasūdytame vandenyje išverdami baravykai, po to susmulkinami ir sudedama dalis silkės papilvės. Paruoštas įdaras dedamas į silkės vidinę dalį, ant jos viršaus užklojama kita silkės filė, toks suktinukas įsukamas į maistinę plėvelę, ir palaikomas šaltai apie 2 val., po to išimamas ir supjaustomas griežinėliais. Lėkštėje išdėliojami griežinėliai, šalia serviruojami kelmučiai ir pašlakstoma padažu. Prie šio patiekalo tinka ruginė lietuviška juoda duona.