Silkės apkepas
AUTORIUS:
Ona
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Įdarui:
7 vienetai silkė (filė)
4 vienetai svogūnai
1 stiklinė kečupas
30 gramų sviestas
Tešlai:
600 gramų miltai
70 gramų sviestas
30 gramų mielės
4 vienetai kiaušiniai
1 stiklinė pienas
Pabarstymui:
500 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sumaišome tešlai skirtus produktus ir paruošiame mielinę tešlą. Iškočiojame ir kepame riebalais pateptoje skardoje, kol iškeps.
2.
Svogūnus supjaustome ir pakepame su sviestu.
3.
Silkės filė supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į keptuvę su svogūnais. Užpilame kečupo ir gerai išmaišome.
4.
Ant baigiančio kepti pagrindo uždedame paruoštą įdarą ir apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame dar 10 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Silkės apkepas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Įdarui: Tešlai: Pabarstymui:
Gaminimo eiga:
  1. Sumaišome tešlai skirtus produktus ir paruošiame mielinę tešlą. Iškočiojame ir kepame riebalais pateptoje skardoje, kol iškeps.

  2. Svogūnus supjaustome ir pakepame su sviestu.

  3. Silkės filė supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į keptuvę su svogūnais. Užpilame kečupo ir gerai išmaišome.

  4. Ant baigiančio kepti pagrindo uždedame paruoštą įdarą ir apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame dar 10 min.

Receptą atsiuntė Ona
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų