500 gramų | silkė (file) |
2 vienetai | svogūnai |
100 gramų | grybai (džiovinti) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Pakepintus svogūnus dėkite ant silkės.
Su šaukštu sulyginkite, kad paviršius būtų lygus.
Tuomet dėkite džiovintus grybus ir vėl išlyginkite paviršių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Orkaitėje keptos dorados
- Kepti karosai
- Lašišos faršo ir grikių kotletukai
- Žuvytės tešloje
- Keptas upėtakis
- Žuvies kukulaičiai
- Lazanija su lašiša
- Lašiša su vaisiais
- Itališki koldūnai
- Orkaitėje keptos telapijos
- Redos lašiša
- Suktinukai
- Lašiša su daržovėmis ir grybais
- Keptas upėtakis
- Marinuota stinta
- Žuvies pyragas
- Žuvies kotletai
- Žuvis "lenkiškame" padaže
- Menkės kotletukai
- Kepta žuvis jogurto padaže
Silkė su džiovintais grybais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, file,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grybai, džiovinti,
100 gramų - Aliejus
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Grybus pamerkite nors kelioms valandoms vandenyje. Po to, tame pačiame vandenyje pavirkite apie 10 min.
Pavirtus grybus išgriebkite ir labai smulkiai supjaustykite, po to trumpai apkepkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos.
Silkės filė supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į salotinę, pabarstykite pipirų.
Svogūnus supjaustykite ir apkepinkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos.
Pakepintus svogūnus dėkite ant silkės.
Su šaukštu sulyginkite, kad paviršius būtų lygus.
Tuomet dėkite džiovintus grybus ir vėl išlyginkite paviršių.