Silkė su burokėliais ir obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | silkė |
2 vienetai | obuoliai |
200 gramų | majonezas |
1 vienetas | burokėliai (virtas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Taip paruošta silkė 24 val. laikoma šaldytuve. Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti kiaušiniai
- Vėrinukai su lašiša
- Šventinis kelmas
- Rūkyti lašiniai
- Omletas su špinatais
- Vasaros ežiukas
- Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
- Kepti svogūnai tešloje
- Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
- Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
- Krevečių ir šoninės iešmeliai
- Antiena drebučiuose (šaltiena)
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
- Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
- Karamelizuotos ančiukų širdelės
- Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
- Omleto keksiukai
- Saldus užkandis
- Keptas varškės sūris
- Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
Silkė su burokėliais ir obuoliais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Silkė,
4 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Majonezas,
200 gramų -
Burokėliai, virtas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Taip paruošta silkė 24 val. laikoma šaldytuve. Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...