Silkė pataluose su džiovintais grybais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų silkė
2 vienetai svogūnai
šiek tiek aliejus
šiek tiek druska
80 gramų grybai (džiovinti)
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus pamerkite nors kelioms valandoms vandenyje. Po to tam pačiam vandenyje pavirkite apie 10 min. Grybus išgriebkite ir labai smulkiai supjaustykite, po to trumpai apkepkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos.

Silkės filė supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į salotinę, pabarstykite pipirų. Jei norite rūgštelės, smulkiai papjaustykite rauginto ar marinuoto agurkėlio ir sudėkite ant silkės. Svogūną supjaustykite ir apkepinkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos. Svogūnus dėkite ant silkės. Su šaukštu sulyginkite, kad paviršius būtų lygus. Tuomet dėkite džiovintus grybus ir vėl išlyginkite paviršių. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Silkė pataluose su džiovintais grybais

Komentarai: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Grybus pamerkite nors kelioms valandoms vandenyje. Po to tam pačiam vandenyje pavirkite apie 10 min. Grybus išgriebkite ir labai smulkiai supjaustykite, po to trumpai apkepkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos.

Silkės filė supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į salotinę, pabarstykite pipirų. Jei norite rūgštelės, smulkiai papjaustykite rauginto ar marinuoto agurkėlio ir sudėkite ant silkės. Svogūną supjaustykite ir apkepinkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos. Svogūnus dėkite ant silkės. Su šaukštu sulyginkite, kad paviršius būtų lygus. Tuomet dėkite džiovintus grybus ir vėl išlyginkite paviršių. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (5)


  • ai 2015-04-16 21:47

    kiek atsimenu is studiju laiku, tai visos linos riebios:) bet daina ne apie tai ,skanios silkes:*


  • mindras 2009-12-24 15:50

    Nr vienas patiekalas kucioms. MAn kucios ne kucios be tokios silkes :super:


  • Fedoruard 2009-10-12 22:38

    Sitas patiekalas labai lengvas, jokiu riebalu cia nesijaucia. Pabandykite - jei ant stalo bus 12 patiekalu, sitas istustes PIRMAS :soku2: :geda: :bucinys:


  • Lijana 2009-10-12 20:09

    Pati silke be jokiu riebalu, tad tiek, kiek ju patenka nuo kepintu svogunu, tikrai nera per daug. Pagamink, paragauk, o tada jau prasom komentuok.


  • Lina 2009-10-10 18:03

    Na bet jau tie svogunai ant silkes uzversti toks riebalas atrodo............ :bloga:


Daugiau receptų