Sicilijos ešerys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 skiltelės česnakas
šiek tiek paprika (milteliai)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek džiovintas raudonėlis
šiek tiek druska
40 gramų figos (džiovintos)
1 sauja alyvuogių (juodosios)
2 vienetai citrinos (griežinėliai)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
900 gramų ešerio
10 vienetų pomidorai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Ešerį išvalykite, paruoškite, kad būtų galima marinuoti.
Alyvuogių aliejų sumaišykite su druska, pipirais, paprikos milteliais, raudonėliais ir smulkintu česnaku. Šiuo mišiniu ištrinkite žuvį.
Pomidorus supjaustykite skiltelėmis.
Į kepimui skirtą plėvelę (rankovę) dėkite ešerį, tuomet pomidorus, figas, alyvuoges, citrinos griežinėlius ir užriškite.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, apie 1 val.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Sicilijos ešerys

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ešerį išvalykite, paruoškite, kad būtų galima marinuoti.
Alyvuogių aliejų sumaišykite su druska, pipirais, paprikos milteliais, raudonėliais ir smulkintu česnaku. Šiuo mišiniu ištrinkite žuvį.
Pomidorus supjaustykite skiltelėmis.
Į kepimui skirtą plėvelę (rankovę) dėkite ešerį, tuomet pomidorus, figas, alyvuoges, citrinos griežinėlius ir užriškite.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, apie 1 val.
Skanaus!

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų