Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų grietinėlės, 35%
50 mililitrų šeivamedžio uogos (koncentruotas žiedų gėrimas)
95 gramai želės cukrus „multi“
400 gramų uogos (bet kokios)
1 vienetas citrinos (sultys ir žievelė)
45 gramai „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“
2 arbatiniai šaukšteliai „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sumaišykite grietinėlę, šeivamedžių žiedų gėrimą ir želės cukrų prikaistuvyje ir pavirkite 30 sek. Išpilstykite į 4 stiklines ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Nuplaukite ir atrinkite uogas. Sumaišykite jas su citrinos žievele, citrinų sultimis ir cukrumi. Gautą masę palikite pastovėti, kol būsite pasiruošę ją supilti į paruoštą grietinėlės desertą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sumaišykite grietinėlę, šeivamedžių žiedų gėrimą ir želės cukrų prikaistuvyje ir pavirkite 30 sek. Išpilstykite į 4 stiklines ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Nuplaukite ir atrinkite uogas. Sumaišykite jas su citrinos žievele, citrinų sultimis ir cukrumi. Gautą masę palikite pastovėti, kol būsite pasiruošę ją supilti į paruoštą grietinėlės desertą.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (4)


  • mantas 2016-01-05 00:19

    Skaniai atrodo


Daugiau receptų