1 kilogramas | kiauliena |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Į puodą dėkite kiaulienos gabalėlius ir griežinėliais pjaustytus svogūnus.
Mėsą gerai išmaišykite rankomis arba padaužykite mediniu plaktuku, tada paslėkite ir 3-4 valandas laikykite šiltoje patalpoje.
Maukite ant iešmų ir kepkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Čanachai su čiobreliais
- Įdaryti pomidorai
- Neringos kepsnys
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Kepsniai su ananasais
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Suktinukai
- Kotletai su įdaru
- Rusiškas Befstrogenas
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Triušienos kukuliai
- Bifšteksas ant grotelių
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Įdaryta cukinija
- Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
- Musak
- Keptas kumpis
- Įdarytos parikos
- Didkotlečiai su ryžiais
- Aluje troškinta jautiena
Savo sultyse marinuoti šašlykai
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną pjaustykite kubeliais, ištrinkite druska ir pipirais.
Į puodą dėkite kiaulienos gabalėlius ir griežinėliais pjaustytus svogūnus.
Mėsą gerai išmaišykite rankomis arba padaužykite mediniu plaktuku, tada paslėkite ir 3-4 valandas laikykite šiltoje patalpoje.
Maukite ant iešmų ir kepkite.
Komentarai (2)
-
Saulas
2012-04-24 17:50
As tai taip darau:
Mesa supjaustau kubeliais, pomidora griezineliais, svoguna viena taip pat kita svoguna sutarkuoju burokine tarka ir dauk petrazoliu... druska pipirai.... ir viska gerai rankom suspaudziu ismaisau kad sultys isbegtu ir palaikau 2-3 valandas.
Skanaus!