300 gramų | miltai | |
200 gramų | varškė | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
0.5 pakelio | vanilinis cukrus | |
3 arbatiniai šaukšteliai | cukrus | |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai | |
Papuošimui: | ||
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kūčiukai (šlyžikai)
- Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
- Grybukai
- Sūrio sausainiai su alyvuogėmis
- Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
- Kalėdiniai grybukai
- Sausainiai "Obuoliai pataluose"
- Smėlinukai
- Kalėdiniai sausainiai
- Avižiniai sausainiai
- Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
- Juostelės su džemu
- Moliūginiai meduoliai
- Macarons
- Rudeniniai grybukai
- Amerikietiški sausainiai
- Trapūs sausainiai
- Sausainiai su muskato riešutu
- Šventiniai sausainiai
- Mini raguoliai
Sausainiukai pailgiukai su varške
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
300 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Vanilinis cukrus,
0.5 pakelio -
Cukrus,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Supilti ant varškės, šaukštu ar šakute išmaišyti. Tada suberti miltus ir kepimo miltelius. Toliau viską gerai išmaišyti. Jeigu masė labai kibs prie rankų – ją iš indo bus sunku išimti ir padėti ant stalo kočiojimui, įberti daugiau miltų.
Beliks iš tešlos suformuoti stačiakambį ir jš supjaustyti juostelėmis. Jas pakloti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kol orkaitė įkais, nustatyti 200 laipsnių temperatūrą, o paskui sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti apie 15 minučių, kol gražiai apskrus. Apibarstyti pudra. Skanaus.
Komentarai (2)
-
Justas
2017-05-23 12:17
Skanus sausainiai