150 gramų | kvietiniai miltai | |
2.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai | |
2.5 arbatinio šaukštelio | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | |
225 gramai | „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“ | |
75 gramai | avižinių dribsnių | |
Pagardui: | ||
30 gramų | uogos (mėlynės ir spanguolės (džiovintos)) | |
45 gramai | šokoladas (baltas) | |
45 gramai | šokoladas (juodas, kapotas) | |
30 gramų | razinos | |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas (maltas) |
Į stiklainį sluoksniais sudėkite visus produktus. Pirmiausia berkite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Tada cukraus ir avižinių dribsnių sluoksnį, o galiausiai – pagardus.
Nurodymai gavėjui ant atvirutės:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Išplakite 225 g sviesto ir 1 didelį kiaušinį, iki mišinys taps šviesus ir purus.
Suberkite stiklainio turinį ir išminkykite tešlą. Suformuokite tešlos kamuoliukus ir sudėkite juos ant kepimo popieriaus lengvai paspausdami. Kepkite 10–15 minučių ant vidurinės orkaitės lentynėlės arba kol pagels kraštai. Baigę padėkite ant grotelių ataušti.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saulėgražų ir šokolado saldainiai
- Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
- Arbūzų tortas
- Sūrio pyragas
- Šokoladinis skanėstas su riešutais
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
- Jogurtinių ledų tortukas
- Šokoladiniai bananai
- Greitas sausaininis pyragas
- Pyragas su braškėmis ir žele
- Baltijos pyragėliai
- Desertiniai varškėčiai per 15 min
- Sausainiai "Riešutėliai" vaikystės skonis
- Aronijų pudingas
- Saldūs migdolai su druska
- Bananai tešloje
- Persikinė želė
- Aušros želė tortas
- Obuolių sulčių sriuba
- Migdoliniai triufeliai
Sausainių mišinys stiklainyje
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
2.5 arbatinio šaukštelio -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
2.5 arbatinio šaukštelio -
„Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ ,
225 gramai -
Avižiniai dribsniai,
75 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Uogos, mėlynės ir spanguolės (džiovintos),
30 gramų -
Šokoladas, baltas,
45 gramai -
Šokoladas, juodas, kapotas,
45 gramai -
Razinos,
30 gramų -
Cinamonas, maltas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Puiki kalėdinė dovana! Stiklainis, virvutė - atvirutė gavėjui.
Į stiklainį sluoksniais sudėkite visus produktus. Pirmiausia berkite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Tada cukraus ir avižinių dribsnių sluoksnį, o galiausiai – pagardus.
Nurodymai gavėjui ant atvirutės:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Išplakite 225 g sviesto ir 1 didelį kiaušinį, iki mišinys taps šviesus ir purus.
Suberkite stiklainio turinį ir išminkykite tešlą. Suformuokite tešlos kamuoliukus ir sudėkite juos ant kepimo popieriaus lengvai paspausdami. Kepkite 10–15 minučių ant vidurinės orkaitės lentynėlės arba kol pagels kraštai. Baigę padėkite ant grotelių ataušti.
Skanaus!