270 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | „dansukker“ cukraus milteliai |
15 gramų | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile |
200 gramų | sviestas (arba margarinas) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | valgomieji dažai ((raudoni)) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
- Rafaelo
- Varškės desertas su vaisiais
- Vaisių desertas
- Mascarpone pyragaičiai
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Braškių desertas su pienu ir augaline žele
- Natūralių apelsinų sulčių želė
- Sausainiai "Riešutėliai" vaikystės skonis
- Sausainių gardėsis su varške
- "Creme brulee" su DanSukker vaniliniu cukrumi su tikra vanile
- Šokoladiniai rutuliukai
- Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
- Pyragėliai einant į svečius
- Želė desertas su uogiene
- Naminiai ledai
- Gaivus varškės desertas su vaisiais
- Žiemos skanumynas
- Baltijos pyragėliai
- Vafliai su karamele
Sausainių ledinukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kvietiniai miltai,
270 gramų - „Dansukker“ cukraus milteliai
-
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
15 gramų -
Sviestas, arba margarinas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Valgomieji dažai, (raudoni)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros. Iš produktų suminkykite tešlą. Pusę tešlos perdėkite į kitą dubenį ir pridėkite raudonos spalvos dažų, o pusę tešlos palikite nedažytos. Įvyniokite tešlą į plėvelę ir palikite šaldytuve 15 minučių. Iškočiokite abi tešlos dalis – geriausia ant kepimo popieriaus – dėdami raudoną tešlą ant šviesios. Kruopščiai susukite iškočiotus lakštus išilgine puse. Palikite tešlą šaldytuve 15 minučių. Kai tešla atvės, supjaustykite ją į maždaug 0,5 cm skersmens apskritimus ir, jei norite, per vidurį įsmeikite pagaliukus. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 10 minučių. Baigę palikite ant grotelių ataušti. Laikykite sausoje, orui nelaidžioje taroje.
Komentarai (1)
-
Rugilė
2016-01-17 15:22
Labai skanu!!