Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabaliukais ir palikti marinuotis majonezo, citrinos sulčių, garstyčių, pipirų bei druskos mišinyje. Marinuoti per nakt. Tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus!
Šašlykas majonezo marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS ) |
1 vienetas | citrinos ((sultys)) |
3 arbatiniai šaukšteliai | pipirai (juodi) |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Čili jautienos gaminimas
- Mineralinis šašlykas
- Jautienos čenakai
- Faršu įdaryti pomidorai
- Prancūziškas triušis
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Sultingi šašlykai
- Aurimo šašlykas
- Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
- Kepsnys Du milžinai
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Egzotiškas karbonadas
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Blynai su kepenų įdaru
- Tešloje keptas rūkytas kumpis
- Indiškai kepta kiauliena
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
- Šašlykai vyno marinate
Šašlykas majonezo marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Kiauliena,
2 kilogramai -
Majonezas, VILNIUS ,
6 valgomieji šaukštai -
Citrinos, (sultys),
1 vienetas -
Pipirai, juodi,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Garstyčios,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabaliukais ir palikti marinuotis majonezo, citrinos sulčių, garstyčių, pipirų bei druskos mišinyje. Marinuoti per nakt. Tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...