1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji ir kvapnieji) |
100 mililitrų | pomidorų sultys |
20 mililitrų | acto |
500 gramų | kiauliena (kumpis) |
1 vienetas | svogūnai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta jautiena su bruknėmis
- Veršienos muštiniai
- Šernienos kepsnys lenkiškai
- Aštrūs mamos kotletukai
- Uzbekiškas šašlykas
- Virtos kiaulės kojos
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
- Bokšteliai iš mėsos
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Steikai
- Spageti su kukuliais
- Kelmas
- Veršienos kepenėlių troškinys
- Šašlykas svogūnų marinate
- Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
- Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Įdaryti makaronai
- Keptos bulvės su mėsa
- Šašlykas pomidorų padažo marinate
Šašlykas pomidorų sultyse
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai, juodieji ir kvapnieji
-
Pomidorų sultys,
100 mililitrų -
Actas,
20 mililitrų -
Kiauliena, kumpis,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kumpį supjaustykite tokio dydžio kubeliais, kuris Jums labiausiai priimtinas. Supjaustykite svogūną griežinėliais. Mėsą, svogūną, prieskonius sumaišykite, įpilkite acto, pomidorų sultis. Mėsą jau galite kepti po 24 val., suvėrę ant iešmo, virš žarijų.
Komentarai (8)
-
valentinas
2015-05-02 16:43
Turbūt būtų skanu iš tavo ranku
-
Roma
2014-09-29 17:12
Ant miesos acto niekada ne pilkit,miesa bus kieta,geriau sausas vynas arba mineralinis vanduo
-
(anonimas)
2010-12-04 21:51
nereikia žiureti y kitu nuomone jai nori taj ir kep %-) k/
-
Oksana
2010-06-24 22:23
norejau pabandit,bet nieks neparase savo nuomone,labai gaila :-(
-
Oksana
2010-06-24 22:22
norejau pabandit,bet nieks neparase savo nuomone,labai gaila :-(