5 vienetai | bulvių (vidutinio dydžio) |
3 vienetai | juodieji pipirai (žirneliais) |
4 vienetai | pomidorai (švieži) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | lauro lapų (lapais) |
1 kilogramas | šamas |
šiek tiek | petražolės |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
šiek tiek | druska |
Į vandenį sudedame žuvų galvas, prieš tai įtrintas druska ir pipirais. Verdame ant vidutinės ugnies apie 10 min.
Žuvies galvas galima išgriebti ir išmesti. Sudedame į gautą sultinį žuvies gabalus, bulves, svogūnus, petražoles, pomidorus. Visa tai verdame 20 min.
Išvirusią sriubą paskaninu gabalėliu sviesto.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Špinatų sriuba
- Porų trinta sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
- Rūgštynių ir špinatų sriuba
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Vengriška žuvienė
- Perlinių kruopų košė
- Raugintų kopūstų sriuba
- Sidabražolės sriuba
- Itališka svogūnų sriuba
- Brokolių trinta sriuba
- Lapienė
- Juka
- Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Daržovių-vištienos sriuba
- Daržovių sultinys su vištiena
- Avokadų sriuba su imbieru
- Pomidorinė kopūstų sriuba
- Daržovių sriubytė "Vasara"
Šamų sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, vidutinio dydžio,
5 vienetai -
Juodieji pipirai, žirneliais,
3 vienetai -
Pomidorai, švieži,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapais,
2 vienetai -
Šamas,
1 kilogramas - Petražolės
-
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žuvis išdarinėjau. Galvų neišmeskite, jos pagrindinis sriubos ingredientas. Žuvį reikia atskirti nuo kaulų, supjaustyti į vidutinio dydžio gabalus, suprieskoniuoti ir palikti šaltai 1 valandai.
Į vandenį sudedame žuvų galvas, prieš tai įtrintas druska ir pipirais. Verdame ant vidutinės ugnies apie 10 min.
Žuvies galvas galima išgriebti ir išmesti. Sudedame į gautą sultinį žuvies gabalus, bulves, svogūnus, petražoles, pomidorus. Visa tai verdame 20 min.
Išvirusią sriubą paskaninu gabalėliu sviesto.