Šaltalankio sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | šaltalankis |
200 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Agrastų uogienė
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Braškių uogienė
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Obuolių sultys
- Slyvų - aronijų kompotas
- Aštrūs rauginti agurkai
- Konservuoti burokėliai
- Svarainių kompotas
- Cukinijų pagardas žiemai
- Apelsininė cukinija
- Agrastų marmeladas
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Konservuoti kopūstai
- Vyšnių uogienė 2
- Juodųjų serbentų kompotas
- Juodųjų serbentų džemas
- Cukinijų kompotas su svarainiais
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Baklažanų ikrai žiemai
Šaltalankio sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šaltalankis,
1 kilogramas -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...