2 vienetai | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
2.5 kilogramo | pomidorai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | aitriosios paprikos (milteliai) |
6 arbatiniai šaukšteliai | alyvuogių aliejaus |
5 arbatiniai šaukšteliai | acto (raudono vyno) |
4 vienetai | duona (skrebučiai) |
300 gramų | želės cukrus „multi“ |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šalta obuolių sriuba
- Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
- Šalta rūgštynių sriuba
- Agurkų šaltsriubė
- Gaivūs šaltibarščiai
- Žemaitiški šaltibarščiai
- Labai skani braškių sriuba
- Kaimiški šaltibarščiai su silke
- Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
- Šaltibarščiai
- Aguonpienis
- Šaltibarščiai kitaip
- Šaltibarščiai
- Žalumynų šaltibarščiai
- Šalta šviežių agurkų sriuba
- Šaldžiasriubė
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Kefyras su česnaku
- Lauros šaltibarščiai
- Margaritos šaltibarščiai
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pomidorai,
2.5 kilogramo - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aitrioji paprika, milteliai
-
Alyvuogių aliejus,
6 arbatiniai šaukšteliai -
Actas, raudono vyno,
5 arbatiniai šaukšteliai -
Duona, skrebučiai,
4 vienetai -
Želės cukrus „Multi“,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite dviejuose šaukštuose aliejaus. Pomidorus įpjaukite, perpilkite verdančiu vandeniu, nulupkite. Minkštimą supjaustykite, virtuviniame kombaine išsukite su česnakais ir svogūnais. Sriubą pasūdykite, įberk pipirų (pagal skonį), įpilkite acto, palaikykite 2-3 valandas šaldytuve. Supjaustykite gabalėliais skrebučius, pakepinkite likusiame alyvuogių aliejuje. Supjaustykite gabalėliais feta sūrį. Skrebučius ir sūrį suberkite į sriubą prieš patiekdami į stalą.