Šalta juodoji avietinė arbata
AUTORIUS:
Deimantė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Autorius apie receptą: Dažniausiai geriame nesveikus ir brangius gaiviuosius gėrimus. Siūlau alternatyvą - sveikesnę ir pigesnę! Dažniausiai geriame nesveikus ir brangius gaiviuosius gėrimus. Siūlau alternatyvą - sveikesnę ir pigesnę! Deimantė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 mililitrų juodoji arbata (stipri)
150 mililitrų vanduo
2 arbatiniai šaukšteliai aviečių uogienės
10 vienetų ledukai
šiek tiek cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Pasigaminti juodąją arbatą, jei reikia, įdėti į ją cukraus. Aviečių uogienę išmaišyti su vandeniu.
2.
Arbatoms atvėsius supilti jas į ąsotį ir įpilti tiek virinto vandens, kokio stiprumo arbatos gėrimo Jūs norite - ragaukite.
3.
Aš arbatas praskiedžiu apytiksliai 200 mililitrų vandens. Esant norui, pridėti ledukų. Arbatų santykį galima koreguoti. Jeigu norite, kad aviečių skonis jaustųsi labiau, avietinės arbatos pilkite daugiau arba atvirkščiai. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Šalta juodoji avietinė arbata

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Dažniausiai geriame nesveikus ir brangius gaiviuosius gėrimus. Siūlau alternatyvą - sveikesnę ir pigesnę! Deimantė
Gaminimo eiga:
  1. Pasigaminti juodąją arbatą, jei reikia, įdėti į ją cukraus. Aviečių uogienę išmaišyti su vandeniu.

  2. Arbatoms atvėsius supilti jas į ąsotį ir įpilti tiek virinto vandens, kokio stiprumo arbatos gėrimo Jūs norite - ragaukite.

  3. Aš arbatas praskiedžiu apytiksliai 200 mililitrų vandens. Esant norui, pridėti ledukų. Arbatų santykį galima koreguoti. Jeigu norite, kad aviečių skonis jaustųsi labiau, avietinės arbatos pilkite daugiau arba atvirkščiai. Skanaus!

Receptą atsiuntė Deimantė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų