800 mililitrų | sultinys (vištienos, geriau konservuotas) |
680 gramų | pomidorai (slyvinis, supjaustytas, be sėklų) |
1 vienetas | paprika (geltona, pjaustyta) |
4 skiltelės | česnakas (laiškai, švieži) |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 vienetas | pomidorai (slyvinis, supjaustytas, be sėklų) |
šiek tiek | česnakas (laiškai, švieži) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arvydo šaltibarščiai
- Šaltibarščiai
- Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
- Šaltibarščiai
- Aguonpienis
- Mėlynių sriuba
- Kiškiena, troškinta su grybais
- Šalta ispaniška sriuba
- Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
- Žemaitiški šaltibarščiai
- Vyšnių sriuba
- Šalta šviežių agurkų sriuba
- Šalta daržovių sriuba
- Saldi sriuba su razinomis
- Gaspačas
- Vengriška šalta sriuba
- Vengriška šaltsriubė
- Garšvos šaltibarščiai
- Kaimiški šaltibarščiai su silke
- Vaisių sriuba
Šalta geltonų pomidorų sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, vištienos, geriau konservuotas,
800 mililitrų -
Pomidorai, slyvinis, supjaustytas, be sėklų,
680 gramų -
Paprika, geltona, pjaustyta,
1 vienetas -
Česnakas, laiškai, švieži,
4 skiltelės -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorai, slyvinis, supjaustytas, be sėklų,
1 vienetas - Česnakas, laiškai, švieži
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į virtuvinį kombainą arba mikserį sudėkite pusę sultinio, geltonų pomidorų, paprikos, česnako ir svogūno. Uždenkite ir maišykite iki vientisos masės. Pakartokite tai su likusiais produktais. Supilkite sriubą į dubenį. Uždenkite ar padėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms (iki 24 valandų). Perpilkite į uždaromą butelį. Sudėkite kubeliais supjaustytą slyvinį pomidorą į nedidelį uždaromą indą; vežkite šaldiklyje. Jei naudosite česnako laiškus, sudėkite juos į uždaromą plastikinį maišelį. Patiekdami supilkite sriubą į dubenėlius ar puodelius; paberkite supjaustytą pomidorą ir, jei norite, česnako laiškus. Skanaus!