Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 gūželė | salotos (Aisbergo) | |
1 pundelis | gražgarstės | |
1 vienetas | mango | |
8 vienetai | pomidorai ((vyšniniai)) | |
1 pakelis | lašiša (ZIGMO šaltai rūkyta) | |
0.5 vieneto | granatai ((sėklos)) | |
Padažui: | ||
šiek tiek | sojos padažas | |
šiek tiek | citrinos ((sultys)) | |
šiek tiek | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salotos lapus suplėšykite ir sudėkite į dubenį, pabarstykite gražgarstės lapelių. Supjaustytus kubeliais mango vaisius ir per pusę supjaustytus vyšninius pomidorus suberkite ant salotų. Sudėkite susuktus lašišos gabalėlius ir apiberkite granatų sėklomis. Papuošti galite nesmulkintomis krapų šakelėmis. Padažą patiekite atskirai indelyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spageti su krevetėmis
- Keptas upėtakis
- Karpis, pomidorų padaže
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Silkė su morkomis
- Kepti grilyje oto gabalėliai
- Žuvis su garstyčiomis
- Keptas ungurys
- Kepta stinta
- Karališkoji silkė
- Plekšnės filė su plutele
- Silkė su slyvomis ir muskatu
- Šamažuvės filė
- Kepti karpiai
- Jūros lydeka su kuskusu
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Folijoje kepta žuvis
- Kepta menkė su bulvėmis
- Kulebekas
- Skumbrė kepta orkaitėje
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Salotos, Aisbergo,
1 gūželė -
Gražgarstės,
1 pundelis -
Mango,
1 vienetas -
Pomidorai, (vyšniniai),
8 vienetai -
Lašiša, ZIGMO šaltai rūkyta,
1 pakelis -
Granatai, (sėklos),
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Sojos padažas
- Citrinos, (sultys)
- Medus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotos lapus suplėšykite ir sudėkite į dubenį, pabarstykite gražgarstės lapelių. Supjaustytus kubeliais mango vaisius ir per pusę supjaustytus vyšninius pomidorus suberkite ant salotų. Sudėkite susuktus lašišos gabalėlius ir apiberkite granatų sėklomis. Papuošti galite nesmulkintomis krapų šakelėmis. Padažą patiekite atskirai indelyje.
Reklama:
Komentarai (2)
-
vitalija
2015-05-31 00:50
Labai skanios.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...