Salotos su marinuotais pievagrybiais ir majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | vištiena (virta) |
150 gramų | kumpis |
150 | sūris (kietasis) |
3 gramai | kiaušiniai (virti) |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną, kumpį, svogūnus, smulkiai supjaustyti. Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais. Išmaišyti su majonezu "Vilnius" ir sudėti į sallotinę.
2.
Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais.
3.
Ant viršaus sudėti sluoksnį, tarkuoto kietojo sūrio, supjaustytus svogūno laiškus ir graiai išdėlioti marinuotus pievagrybius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
- Mangas su rūkyta vištiena
- Cezario salotos su majonezu (pagal Kristiną)
- Mišrainė "Gulbių ežeras"
- Vištienos salotos
- Virtų pupų mišrainė
- Vištienos salotos su ananasais
- Bulvių mišrainė
- Salotos su slyvomis
- Salotos su tunu
- Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
- Salierų salotos su raugintais agurkais
- Paturbinta baltai marga mišrainė
- Paprastos raugintų kopūstų salotos
- Dietinės salotos
- Gaivios salotos su avokadu
- Žuvies salotos su pomidorais
- Liežuvio salotos
- Cezario salotos
- Salotos su vištiena
Salotos su marinuotais pievagrybiais ir majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, virta,
200 gramų -
Kumpis,
150 gramų -
Sūris, kietasis,
150 -
Kiaušiniai, virti,
3 gramai -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis - Majonezas, VILNIUS
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną, kumpį, svogūnus, smulkiai supjaustyti. Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais. Išmaišyti su majonezu "Vilnius" ir sudėti į sallotinę.
Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais.
Ant viršaus sudėti sluoksnį, tarkuoto kietojo sūrio, supjaustytus svogūno laiškus ir graiai išdėlioti marinuotus pievagrybius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...