1 vienetas | jautiena ( „KITCHEN me“, brandinto steiko TOP SIRLOIN (iškeptas)) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | avokadų |
0.5 gūželės | salotos (kiniškos) |
1 saujelė | saulėgrąžos |
1 valgomasis šaukštas | vyno actas (baltojo (arba ryžių actas)) |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
1 vienetas | paprika (aitrioji, smulkinta) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | kalendra (kapota (arba mėtos)) |
Iškepkite brandintą jautienos steiką ant grotelių ar atitinkamos keptuvės aukštoje kaitroje, nenaudojant papildomų prieskonių.
Keptą jautienos didkepsnį taip pat supjaustykite plonais šiaudeliais.
Padažui sumaišykite actą, aliejų, sojos padažą, medų, kalendrą ar mėtas ir užpilkite salotas.
Pabaigai apibarstykite salotas aitriosios paprikos griežinėliais, prieš tai išėmę sėklas. Jei norite itin aštrių salotų, sėklas palikite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Balta mišrainė
- Bulvinė mišrainė
- Jūros kopūstai su džiovintais grybais
- Naminė (Balta) mišrainė
- Salotos su liežuviu
- Marinuotų burokėlių salotos
- Mišrainė "Naktis"
- Bulvių salotos su kopūstais
- Vištienos salotos su vynuogėmis
- Kalmarų salotos su kiaušiniais
- Rūkytos vištienos ir daržovių mišrainė
- Burokėlių salotos su porais
- Marinuotų agurkų salotos
- Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
- Burokėliai su spanguolėmis
- Prahos salotos
- Karštos kukurūzų salotos
- Taškento salotos su majonezu
- Žiedinių kopūstų salotos
- Pievagrybių mišrainė
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautiena, „KITCHEN me“, brandinto steiko TOP SIRLOIN (iškeptas),
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Avokadai,
1 vienetas -
Salotos, kiniškos,
0.5 gūželės -
Saulėgrąžos,
1 saujelė -
Vyno actas, baltojo (arba ryžių actas),
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Paprika, aitrioji, smulkinta,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kalendra, kapota (arba mėtos),
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Salotas supjaustykite itin smulkiai. Morką sutarkuokite ar supjaustykite smulkiais šiaudeliais. Avokadą supjaustykite kubeliais.
Iškepkite brandintą jautienos steiką ant grotelių ar atitinkamos keptuvės aukštoje kaitroje, nenaudojant papildomų prieskonių.
Keptą jautienos didkepsnį taip pat supjaustykite plonais šiaudeliais.
Padažui sumaišykite actą, aliejų, sojos padažą, medų, kalendrą ar mėtas ir užpilkite salotas.
Pabaigai apibarstykite salotas aitriosios paprikos griežinėliais, prieš tai išėmę sėklas. Jei norite itin aštrių salotų, sėklas palikite.