Avokadus perpjauti pusiau, išimti kauliukus ir išskobti vidų. Svogūną nulupti ir susmulkinti.
Į lėkštę sudėti supjaustytus kubeliais avokadus ir feta, svogūnus, supjaustytus pomidorus pusiau. Viska išmaišyti. Sudėti visus produktus į uždaromą indą, užpilti aliejaus, 2 šaukštus citrinos sulčių, įdėti garstyčias, papurtyti ir įdėti druskos ir pipirų. Patiekti salotas sudėtas į išskobtą avokadą, pabarstyti petražolėmis.
Salotos su avokadu ir feta
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
6 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
200 gramų | sūris (feta) |
225 gramai | pomidorai (vynuoginiai) |
2 vienetai | avokadų |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Porų ir kiaušinių salotos
- Kiaušinių mišrainė
- Skaniosios salotos
- Jūros gėrybių salotos
- Bajoriškos salotos
- Galva
- Grūdėtos varškės salotos
- Skani sūrio mišrainė
- Avokadų salotos
- Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
- Krabų lazdelių ir sūrio salotos "Morkytė"
- Krabų mėsos ir grybų salotos
- Veršienos su granatais salotos
- Pagerintos graikiškos salotos
- Salotos su pievagrybiais
- Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
- Silkė su majonezu ir porais
- Keptos krevečių salotos
- Bulvių salotos su lašiša
- Salotos su jūros kopūstais
Salotos su avokadu ir feta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Citrinos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Petražolės
-
Alyvuogių aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Sūris, feta,
200 gramų -
Pomidorai, vynuoginiai,
225 gramai -
Avokadai,
2 vienetai -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadus perpjauti pusiau, išimti kauliukus ir išskobti vidų. Svogūną nulupti ir susmulkinti.
Į lėkštę sudėti supjaustytus kubeliais avokadus ir feta, svogūnus, supjaustytus pomidorus pusiau. Viska išmaišyti. Sudėti visus produktus į uždaromą indą, užpilti aliejaus, 2 šaukštus citrinos sulčių, įdėti garstyčias, papurtyti ir įdėti druskos ir pipirų. Patiekti salotas sudėtas į išskobtą avokadą, pabarstyti petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...