Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
100 gramų želės cukrus „multi“
80 gramų alyvuogių
1 valgomasis šaukštas acto
300 gramų moliūgai (mikštimas)
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Moliūgo minkštimą supjaustyti kubeliais. Sumaišyti su druską, pipirais ir alyvuogių aliejumi.
Sudėti į kepimo skardą ir kepti 30 minučių 180°C orkaitėje.

Feta sūrį supjaustyti kubeliais.
Alyvuoges supjaustyti griežinėliais.
Moliūgus sumaišyti su sūriu ir alyvuogėmis. Paskaninti druska ir actu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Moliūgo minkštimą supjaustyti kubeliais. Sumaišyti su druską, pipirais ir alyvuogių aliejumi.
Sudėti į kepimo skardą ir kepti 30 minučių 180°C orkaitėje.

Feta sūrį supjaustyti kubeliais.
Alyvuoges supjaustyti griežinėliais.
Moliūgus sumaišyti su sūriu ir alyvuogėmis. Paskaninti druska ir actu.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų