Salotos
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 gūželė salotos
1 vienetas agurkų
0.5 vieneto paprika
1 vienetas svogūnai (raudoni)
1 sauja alyvuogių
100 gramų sūris (feta)
šiek tiek dižono garstyčios
šiek tiek alyvuogių aliejaus
4 vienetai pievagrybiai (jauni)
1 sauja krapai
šiek tiek dižono garstyčios
šiek tiek graikiniai riešutai (malti (nebūtina))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Visas daržoves, pievagrybius ir sūrį supjaustyti (maišyti nereikia).
2.
Į nedidelį indelį pilti alyvuogių aliejaus, išspausti šviežių citrinos sulčių, įdėti maltų graikinių riešutų, pagardinti druska, mėgiamais pipirais ir mišinį išmaišyti.
3.
Į lėkštę sluoksniai dėti salotas. Dėti salotas, tada agurkus, papriką, sūrį, svogūną, barstyti smulkintus krapus, o aplink išdėlioti pievagrybius, ant viršaus dėti alyvuoges. Salotas pagardinti paruoštu padažu.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Salotos

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Visas daržoves, pievagrybius ir sūrį supjaustyti (maišyti nereikia).

  2. Į nedidelį indelį pilti alyvuogių aliejaus, išspausti šviežių citrinos sulčių, įdėti maltų graikinių riešutų, pagardinti druska, mėgiamais pipirais ir mišinį išmaišyti.

  3. Į lėkštę sluoksniai dėti salotas. Dėti salotas, tada agurkus, papriką, sūrį, svogūną, barstyti smulkintus krapus, o aplink išdėlioti pievagrybius, ant viršaus dėti alyvuoges. Salotas pagardinti paruoštu padažu.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų