Salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 gūželė | salotos |
1 vienetas | agurkų |
0.5 vieneto | paprika |
1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
1 sauja | alyvuogių |
100 gramų | sūris (feta) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
4 vienetai | pievagrybiai (jauni) |
1 sauja | krapai |
šiek tiek | dižono garstyčios |
šiek tiek | graikiniai riešutai (malti (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Visas daržoves, pievagrybius ir sūrį supjaustyti (maišyti nereikia).
2.
Į nedidelį indelį pilti alyvuogių aliejaus, išspausti šviežių citrinos sulčių, įdėti maltų graikinių riešutų, pagardinti druska, mėgiamais pipirais ir mišinį išmaišyti.
3.
Į lėkštę sluoksniai dėti salotas. Dėti salotas, tada agurkus, papriką, sūrį, svogūną, barstyti smulkintus krapus, o aplink išdėlioti pievagrybius, ant viršaus dėti alyvuoges. Salotas pagardinti paruoštu padažu.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Salotos "Ananasas"
- Salotos su obuoliais
- Cukinijų salotos su parmezanu
- Ananasinė mišrainė
- Mišrainė su avokadu
- Avokadas su varške
- Gaivios salotos
- Vaisių salotos
- Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
- Kiaulpienių lapų salotos
- Skaniosios salotos
- Amerikietiškos kopūstų salotos
- Egzotinės salotos
- Krevečių salotos su vyšniomis
- Pupelių daigų ir agurko salotos
- Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
- Avokadų ir krabų lazdelių salotos su padažu
- Margaritos raugintų kopūstų salotos
- Mišrainė valgomam krepšelyje
- Salotos su pastarnoku
Salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Salotos,
1 gūželė -
Agurkai,
1 vienetas -
Paprika,
0.5 vieneto -
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas -
Alyvuogės,
1 sauja -
Sūris, feta,
100 gramų - Dižono garstyčios
- Alyvuogių aliejus
-
Pievagrybiai, jauni,
4 vienetai -
Krapai,
1 sauja - Dižono garstyčios
- Graikiniai riešutai, malti (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visas daržoves, pievagrybius ir sūrį supjaustyti (maišyti nereikia).
Į nedidelį indelį pilti alyvuogių aliejaus, išspausti šviežių citrinos sulčių, įdėti maltų graikinių riešutų, pagardinti druska, mėgiamais pipirais ir mišinį išmaišyti.
Į lėkštę sluoksniai dėti salotas. Dėti salotas, tada agurkus, papriką, sūrį, svogūną, barstyti smulkintus krapus, o aplink išdėlioti pievagrybius, ant viršaus dėti alyvuoges. Salotas pagardinti paruoštu padažu.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...