Salieras nuplikomas, nulupamas ir supjaustomas šiaudeliais ar kubeliais, morka sutarkuojama smulkiai, apšlakstoma citrinos sultimis, kad salieras nepajuoduotų.
Slyvos ar abrikosai nuplaunami, išimami kauliukai, supjaustomi juostelėmis. Užpilama grietinė, sumaišyta su majonezu, pasūdoma. Viskas išmaišoma.
Salierų ir slyvų mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
10 vienetų | slyvos (džiovintos, ar abrikosai) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grūdėtos varškės salotos
- Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
- Morkos su garstyčiomis
- Margaritos burokėlių salotos
- Tuno salotos
- Vaisių ir riešutų mišrainė
- Bulvių salotos su svogūnais
- Salotos su varške ir pomidorais
- Sidabražolės
- Burokėlių ir spanguolių salotos
- Špinatų ir fetos sūrio salotos
- Krevetės su kivi
- Burokėlių salotos su kriaušėmis
- Raugintų kopūstų salotos
- Plūdenos salotos
- Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
- Skaniosios daržovių salotos su mėtomis
- Sicilietiškos salotos
- Salotos su vištiena
- Mišrainė iš žalių pomidorų
Salierų ir slyvų mišrainė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Slyvos, džiovintos, ar abrikosai,
10 vienetų -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas - Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salieras nuplikomas, nulupamas ir supjaustomas šiaudeliais ar kubeliais, morka sutarkuojama smulkiai, apšlakstoma citrinos sultimis, kad salieras nepajuoduotų.
Slyvos ar abrikosai nuplaunami, išimami kauliukai, supjaustomi juostelėmis. Užpilama grietinė, sumaišyta su majonezu, pasūdoma. Viskas išmaišoma.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...