0.5 stiklinės | alyvuogių aliejaus |
100 gramų | vynuogės (žaliosios, besėklės) |
100 gramų | vynuogės (žaliosios, besėklės) |
3 vienetai | paprika (saldžioji) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Tiekdami puoškite šviežių žalumynų šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Agurkų salotos iš Kinijos
- Aštrios salotos su skrudintu batonu
- Sveikuolių salotos
- Valentino salotos
- Špinatų ir Mocarela sūrio salotos
- Mišrainė iš žalių pomidorų
- Gaivus salotas su sūriu
- Margaritos raugintų kopūstų salotos
- Vaisių salotos
- Morkų salotos su agurkais
- Mėlynojo sūrio salotos
- Greitos salotos
- Bertos salotos
- Gaivi silkės mišrainė
- Žaliosios salotos su actu ir aliejumi
- Aguročių salotos
- Ropinės salotos
- Kopūstų salotos su kukurūzais ir agurkais
- Vasariškos salotos
- Ryškios salotos
Saldžiųjų paprikų salotos
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
0.5 stiklinės -
Vynuogės, žaliosios, besėklės,
100 gramų -
Vynuogės, žaliosios, besėklės,
100 gramų -
Paprika, saldžioji,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paprikas nuplaukite, nusausinkite, nupjaukite viršūnėles ir išskobę sėklalizdžius supjaustykite plonais žiedeliais. Užpilkite keptuvėje įkaitintu aliejumi ir palikite valandą pastovėti. Abiejų rūšių vynuoges nuplaukite, nusausinkite, nuskabykite nuo kotelių. Raudonąsias vynuoges perpjaukite pusiau ir iškrapštykite kauliukus. Paprikas išgriebkite iš aliejaus, gerai nuvarvinkite ir sudėkite į salotinę. Suberkite vynuoges, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir atsargiai sumaišykite.
Tiekdami puoškite šviežių žalumynų šakelėmis.