Saldžios juostelės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | tešla (sluoksniuota ) |
10 vienetų | sausainiai |
180 gramų | sviestas |
0.5 skardinės | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlą atšildyti ir supjaustyti 3 cm storio juostelėmis. Sudėti į kepimo skardą, išklota kepimo popieriumi ir kepti orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
2.
Išlydyti sviestą ir sumaišyti su sutirštintu pienu. Sausainius sutrupinti.
3.
Atvėsusius sausainius pamirkyti gautoje masėje ir apvolioti sausainių trupiniuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mielieji šuniukai
- Sūrinukai
- Trapūs ryžių miltų sausainiai
- Naminiai riestainiukai
- Apelsininiai sausainiukai
- Melomakarona - graikiškoms Kalėdoms
- Sausainiai
- Sausainukai su cinamonu
- Sezamo sausainiai
- Šokoladiniai avižiniai sausainiukai
- Kalėdinė eglutė
- KŪČIUKAI
- Kokosiniai sausainiai
- Graikinių riešutų sausainiai
- Vaikystės skarelės
- Sausainiai "Vamzdeliai" per 15 minučių
- Kalėdiniai sausainiai
- Naminiai riestainiukai
- Sausainiai „Bangelės“
- Trapūs žagarėliai
Saldžios juostelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tešla, sluoksniuota ,
1 pakelis -
Sausainiai,
10 vienetų -
Sviestas,
180 gramų -
Kondensuotas pienas,
0.5 skardinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą atšildyti ir supjaustyti 3 cm storio juostelėmis. Sudėti į kepimo skardą, išklota kepimo popieriumi ir kepti orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
Išlydyti sviestą ir sumaišyti su sutirštintu pienu. Sausainius sutrupinti.
Atvėsusius sausainius pamirkyti gautoje masėje ir apvolioti sausainių trupiniuose.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...