Saldžiarūgštė vištiena
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų | vištiena (filė) |
2 pakeliai | ryžiai |
1 sauja | krakmolas (kukurūzų) |
1 vienetas | morkos |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ryžius viriau paprastai, be priedų.
2.
Vištieną apvoliojau kukurūzų krakmole ir apkepiau keptuvėje, padažui pakepinau morkas, dėjau 3 šaukštus pomidorų padažo, šaukštą cukraus ir šaukštą krakmolo, sumaišyto su pora šaukštų vandens.
3.
Apkepus morkoms, pilam pomidoru padažą, cukrų ir maišant supilam krakmolą. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena iš garų su rozmarinu
- Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Įdaryta vištienos krūtinėlė
- Pikantiškas troškinys
- Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
- Antis Velykų stalui
- Troškinta vištiena su paprika
- Višta rankovėje
- Laukinis ryžių plovas
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Vištiena saldžiarūgščiai
- Vištiena kepta su daržovėmis
- Rūkytas kalakutas
- Kepta višta su bulvėm
- Viščiukas tabaka
- Vištiena su anansų žeidais
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
Saldžiarūgštė vištiena
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, filė,
500 gramų -
Ryžiai,
2 pakeliai -
Krakmolas, kukurūzų,
1 sauja -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius viriau paprastai, be priedų.
Vištieną apvoliojau kukurūzų krakmole ir apkepiau keptuvėje, padažui pakepinau morkas, dėjau 3 šaukštus pomidorų padažo, šaukštą cukraus ir šaukštą krakmolo, sumaišyto su pora šaukštų vandens.
Apkepus morkoms, pilam pomidoru padažą, cukrų ir maišant supilam krakmolą. Skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai