Paprikas nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Česnakus susmulkinti.
Sudėti į puodą, supilti cukrų, actą, pipirus ir virti apie 10 min.
Išpilstyti į butelius ir uždaryti.
Saldžiaaštris padažas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | paprika (raudonos) |
2 skiltelės | česnakas |
200 gramų | cukrus |
50 mililitrų | vynas (baltas) |
1 arbatinis šaukštelis | kajeno pipiras |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorų padažas
- Mango padažas
- Pomidorų padažas su grybais
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Krienų padažas
- Pieno padažas
- Citrinų sirupas
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Aštriai saldi salsa
- Pikantiškas padažas
- Baltas grietinėlės padažas
- Šokolado padažas
- Sūrio padažas
- Žaliasis padažas
- Arvydo aromatingas kečupas
- Vinaigrette užpilas su žolelėmis
- Agurkų padažas
- Salotų padažas
- Avinielis su sviestuotu krienu
- Kari padažas
Saldžiaaštris padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika, raudonos,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Cukrus,
200 gramų -
Vynas, baltas,
50 mililitrų -
Kajeno pipiras,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paprikas nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Česnakus susmulkinti.
Sudėti į puodą, supilti cukrų, actą, pipirus ir virti apie 10 min.
Išpilstyti į butelius ir uždaryti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...