Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Šaldyti grybai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
- Agrastinis kompotas
- Apelsininė cukinija
- Grybų sultys
- Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
- Cukinijų kompotas su svarainiais
- Šokoladinis slyvų džemas
- Braškių kompotas
- Konservuoti žirneliai
- Obuolienė
- Vyšnių uogienė
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Vyšnių kompotas
- Mėlynių kompotas
- Agrastų uogienė
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Rabarbarai žiemai
- Slyvos bruknėse
- Braškių uogienė
Šaldyti grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...