Tešlai: | ||
250 mililitrų | miltai | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
100 gramų | cukrus | |
0.5 stiklinės | aliejaus | |
3 arbatiniai šaukšteliai | kakava | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
Įdarui: | ||
2 stiklinės | geltonos avietės | |
250 gramų | mascarpone sūris | |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
30 gramų | cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas su agrastais ir vyšniom
- Braškių pyragas
- Bananų ir obuolienės pyragas
- Greitas varškės apkepas
- Ryžių pyragas su silke
- Prancūziškas pyragas
- Aguoninis
- Olandiškas ryžių pyragas
- Vištienos pyragas su grybais
- Obuolių pyragas
- Bulka su šokolado įdaru
- Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
- Pavasariškai žalias pyragas
- Keksas
- Kuršėnų vyniotnis
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Bananinis tortas-pyragas
- Citrininis morkų pyragas su medumi
- Tortas "kriaušė"
- Prancūziškas mėsos pyragas
Saldutis vyniotinis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kakava,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Geltonos avietės,
2 stiklinės -
Mascarpone sūris,
250 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Cukrus,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Keturkampėje skardinėje formoje kepame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi ir kakava.
Pilame aliejų ir vėl išplakame. Sijojame miltus ir kepimo miltelius.
Biskvitą kepame iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių.
Iškepusį biskvitą susukame į rankšluostėlį ir laukiame, kol pravės.
Ruošiame įdarą: grietinėlę išplakame su cukrumi iki putų. Dedame mascarpone sūrį ir vėl sumišome.
Tuomet beriame avietes ir vėl sumaišome.
Išvyniojame biskvitą ir dedame kremą. Tuomet vėl susukame.
Papuošiame vyniotinį.