80 gramų | cukrus |
80 gramų | sviestas |
120 mililitrų | vanduo |
80 gramų | sūris (maskarponės) |
80 gramų | cukraus pudra |
80 gramų | kokoso drožlės |
2 valgomieji šaukštai | kakava |
200 gramų | sausainiai |
2 valgomieji šaukštai | konjakas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaisiniai saldainiai
- Želė desertas su uogiene
- Jogurtinių ledų tortukas
- Braškių svajonė
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Persikų desertas
- Keptų bananų ir ledų desertas
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Vaisinis desertas
- Vasaros desertas
- Varškės kremas su apelsinais
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Sūrio tortas
- Maskarponės tortas su vyšniomis
- Citrininiai putėsiai
- Sezaminis gardėsis
- Mini kreminio sūrio pyragėliai
- Gardūs braškiniai ledai
- Citrinų putėsiai
- Paprasti naminiai ledai
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukrus,
80 gramų -
Sviestas,
80 gramų -
Vanduo,
120 mililitrų -
Sūris, maskarponės,
80 gramų -
Cukraus pudra,
80 gramų -
Kokoso drožlės,
80 gramų -
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Sausainiai,
200 gramų -
Konjakas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sausainiai sutrinami su trintuve. Suberiame kakavos miltelius ir gerai išmaišome.
Šiltame vandenyje ištirpiname cukrų, supilame konjaką. Cukraus sirupas supilamas į sausainių-kakavos masę ir užminkoma tešla. Tešla tolygiai paskirstoma ant maistinės plėvelės ar folijos maždaug 2 - 3 mm storio stačiakampiu.
Kambario temperatūros sviestą ištriname su cukraus pudra ir maskarponės sūriu. Suberiamos kokoso drožlės ir gerai išmaišome. Kokosinis įdaras tolygiai užtepamas ant vyniotinio pagrindo ir suvyniojama.
Pyragaitis 30 min. dedamas į šaldymo kamerą, kad sustingtų.