Į verdantį vandenį suberti ryžiai verdami apie 15 min., kol suminkštės. Nukėlus nuo viryklės, sudedami nulupti, be sėklalizdžių, smulkiomis skiltelėmis supjaustyti obuoliai, suberiamas cukrus, truputis druskos, cinamono žievelė, sviestas, uždengiama ir 10—15 min. paliekama pastovėti.
Prieš tiekiant supilama grietinėlė. Obuolius galima ne pjaustyti, o stambiai sutarkuoti.
Ryžių sriuba su obuoliais
INGREDIENTAI:
4 vienetai | obuoliai |
0.5 stiklinės | ryžiai |
1.5 litro | vanduo |
100 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
- Baravykų sriuba su cukinija
- Pupelių sriuba
- Šaltibarščiai
- Žirnių sriuba
- Itališka svogūnų sriuba
- Dilgėlių sriuba su vištiena
- Pomidorų sriuba
- Sūrio ir duonos sriuba
- Voveraičių sriuba
- Vištienos sriuba
- Pieniška daržovių sriuba
- Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
- Pomidorinė kopūstų sriuba
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Bulbienė
- Avienos sriuba su ropėmis
- Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
- Porų sriuba su dešrelėmis
- Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
Ryžių sriuba su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Ryžiai,
0.5 stiklinės -
Vanduo,
1.5 litro -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Grietinėlė, 35%,
1 stiklinė - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberti ryžiai verdami apie 15 min., kol suminkštės. Nukėlus nuo viryklės, sudedami nulupti, be sėklalizdžių, smulkiomis skiltelėmis supjaustyti obuoliai, suberiamas cukrus, truputis druskos, cinamono žievelė, sviestas, uždengiama ir 10—15 min. paliekama pastovėti.
Prieš tiekiant supilama grietinėlė. Obuolius galima ne pjaustyti, o stambiai sutarkuoti.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...