Ryžių rizotas su grybais
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 stiklinės ryžiai
1 arbatinis šaukštelis prieskoniai ("Sauda" iindiškas prieskonių mišinys)
šiek tiek druska
1 valgomasis šaukštas krapai (smulkinti)
200 gramų pievagrybiai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ryžius išvirti kartu su kario milteliais. Pievagrybius supjaustyti ir kepti aliejuje 2 - 3 minutes. Pievagrybius sudėti į puodą su ryžiais, pridėti druskos, smulkintų krapų ir išmaišyti.


Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ryžių rizotas su grybais

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ryžius išvirti kartu su kario milteliais. Pievagrybius supjaustyti ir kepti aliejuje 2 - 3 minutes. Pievagrybius sudėti į puodą su ryžiais, pridėti druskos, smulkintų krapų ir išmaišyti.


Skanaus.

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai (4)


  • NIekopanasaus 2014-10-24 10:06

    Ne is tolo cia i "RIZOTA" nepanasu. Ir ne rizotas, o risotto.


Daugiau receptų