Ryžių risoto
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė ryžiai
2 vienetai morkos
2 valgomieji šaukštai pomidorai
2 vienetai svogūnai
1 skiltelė česnakas
150 gramų šparaginės pupelės (šaldyti)
100 gramų žalieji žirneliai (šaldyti)
150 gramų brokoliai (šaldyti)
80 gramų vynas (baltas, sausas)
3 valgomieji šaukštai aliejus (alyvuogių)
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai (juodieji pipirai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūnus ir šparagines pupeles supjaustyti trumpomis juostelėmis, morkas supjaustyti kubeliais, susmulkinti pomidorą. Ryžius išvirti (virti spir 10 min.).
2.
Į įkaitintą alyvuogių aliejų sudėti apkepti svogūnus, tada sudėti morkas ir peiliu sutraiškytą česnaką. Kiek pakepus, sudėti kepti šparagines pupeles. Po dešimties minučių sudėti smulkintą pomidorą, berti druskos, pipirų, sudėti ryžius, žaliuosius žirnelius, supilti vyną ir troškinti keletą minučių.
3.
Sudėti brokolius ir dar troškinti 10 minučių.


Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ryžių risoto

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Svogūnus ir šparagines pupeles supjaustyti trumpomis juostelėmis, morkas supjaustyti kubeliais, susmulkinti pomidorą. Ryžius išvirti (virti spir 10 min.).

  2. Į įkaitintą alyvuogių aliejų sudėti apkepti svogūnus, tada sudėti morkas ir peiliu sutraiškytą česnaką. Kiek pakepus, sudėti kepti šparagines pupeles. Po dešimties minučių sudėti smulkintą pomidorą, berti druskos, pipirų, sudėti ryžius, žaliuosius žirnelius, supilti vyną ir troškinti keletą minučių.

  3. Sudėti brokolius ir dar troškinti 10 minučių.


    Skanaus.

Receptą atsiuntė Laima
Reklama:

Komentarai (1)


  • o risotto 2015-03-24 16:03

    gali but ne is ryziu????? :)


Daugiau receptų