1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
šiek tiek | cinamonas |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
40 gramų | sviestas |
1 stiklinė | ryžiai |
3 stiklinės | vanduo |
2 vienetai | obuoliai |
200 gramų | ananasų (džiovinti) |
Tuomet perliejame šaltu vandeniu.
Obuolius nulupame, išskobiame sėklalizdžius, susmulkiname ir apšlakstome citrinų sultimis.
Ananasus užpilame karštu vandeniu ir paliekame 10 min., kad suminkštėtų. Sukrečiame į sietelį, kad gerai nusivarvėtų.
Ananasus ir obuolius sudedame į dubenį, apibarstome cinamonu ir gerai išmaišome.
Kepimo indą patepame sviestu ir ant dugno paskleidžiame pusę ryžių. Ant viršaus sudedame vaisių masę, pabarstome cukrumi.
Tada suberiame likusius ryžius ir ant viršaus išdėliojame gabalėliais pjaustytą sviestą.
Kepimo indą uždengiame ir kepame apie 30 minučių 150 laipsnių temperatūroje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skryliai su šoninės padažu
- Ryžių blynai
- Tagliatelle su krevetėmis
- Makaronai su česnakiniu padažu
- Makaronų saulytė
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Porai su ryžiais
- Daniškas plovas
- Spageti Carbonara
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Lazanija su sūriu ir kiauliena
- Makaronai su faršu
- Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
- Greiti spagečiai su dešrelėmis
- Plovas orkaitėje
- Netikra lazanija
- Lazanija su vištiena
- Ryžių rizotas
- Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
- Ryžių kepsneliai
Ryžių košė su vaisiais
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas - Cinamonas
-
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
40 gramų -
Ryžiai,
1 stiklinė -
Vanduo,
3 stiklinės -
Obuoliai,
2 vienetai -
Ananasai, džiovinti,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į pasūdytą verdantį vandenį sudedame ryžius, sumažiname ugnį ir verdame apie 10 minučių.
Tuomet perliejame šaltu vandeniu.
Obuolius nulupame, išskobiame sėklalizdžius, susmulkiname ir apšlakstome citrinų sultimis.
Ananasus užpilame karštu vandeniu ir paliekame 10 min., kad suminkštėtų. Sukrečiame į sietelį, kad gerai nusivarvėtų.
Ananasus ir obuolius sudedame į dubenį, apibarstome cinamonu ir gerai išmaišome.
Kepimo indą patepame sviestu ir ant dugno paskleidžiame pusę ryžių. Ant viršaus sudedame vaisių masę, pabarstome cukrumi.
Tada suberiame likusius ryžius ir ant viršaus išdėliojame gabalėliais pjaustytą sviestą.
Kepimo indą uždengiame ir kepame apie 30 minučių 150 laipsnių temperatūroje.