Ryžių košė su apelsinais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės ryžiai
1 valgomasis šaukštas sviestas
3 arbatiniai šaukšteliai svogūnai (smulkinti)
3 arbatiniai šaukšteliai salierai (smulkinti)
šiek tiek druska
šiek tiek cukrus
1 stiklinė apelsinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ryžių košė su apelsinais

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų