Ryžių košė su apelsinais
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | ryžiai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 arbatiniai šaukšteliai | svogūnai (smulkinti) |
3 arbatiniai šaukšteliai | salierai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
1 stiklinė | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių košė su spirgučiais
- Kvietinė košė
- Grikiai su vištiena
- Bulvių košė su spirgais
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Manų košė su bananais
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Airijos bulvių košė
- Grikių košė su dešrele ir avokadu
- Manų košės kukuliai
- Arvydo paprasta grikių košė
- RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
- Bulvių košė
- Žirnienė su grybais
- Obuolių košė
- Bulvių košė -kaimiškai
- Manų košė su vaisiais
- Svarainių ir manų putėsiai
- Ryžių košė
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
Ryžių košė su apelsinais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Ryžiai,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Salierai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Cukrus
-
Apelsinų sultys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...