1 vienetas | moliūgai |
šiek tiek | ryžiai (gali būti ir kitos kruopos) |
1 vienetas | morkos |
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avižinės košės apkepas
- Arvydo paprasta grikių košė
- Ropių piure
- Vaisinė avižinė košė
- Airijos bulvių košė
- Manų košės kukuliai
- Vaikiška tyrelė
- Skani avižinė košė
- Manų košė su vaisiais
- Citrininiai ryžiai
- Desertinė grikių košė
- Mango ir bananų tyrė
- Morkų košė su kiaušiniais
- Graikiškos bulvės
- Pievagrybių apkepas su bulvių koše
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
- Bulvių košė su spirgais
- Avižinė košė su mėlynėmis
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Sauliaus manų košė
Ryžių košė moliūge
-
Moliūgai,
1 vienetas - Ryžiai, gali būti ir kitos kruopos
-
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vidiutinio dydžio moliūgui nupjauname viršūnę, šaukštu išvalome vidų nuo sėklų, gerai nuvalome sieneles.
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.