Ryžių košė
INGREDIENTAI:
250 gramų | ryžiai |
2 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Melionų- manų košė
- Vaikiška tyrelė
- Skani bulvių košė
- Morkų ir bulvių košė
- Airijos bulvių košė
- Ropių piure
- Moliūginė košė
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Grikiai termose
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Sorų kruopų košė
- Avižinė košė su razinomis ir riešutais
- Manų apkepas su razinomis
- Kukurūzų košė
- Saldi makaronų košė
- Kepti ryžiai
- Moliūgų košė
- Manų košės kukuliai
- Rytietiškas rizotas
- Vaivorikštinė bulvių košė
Ryžių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Ryžiai,
250 gramų -
Vanduo,
2 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Noda
2008-10-03 01:21
Na tai ryziai garnyrui kaip suprantu.
-
Goda Sabutyte
2008-10-02 20:11
Nenoriu izeisti bet ta kose turbut naudoja i mirsraine,ir turbut visi ta kose zino paparasta virinta kose tik ne man.....:]
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...