Ryžių ir veršienos blyneliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
150 gramų ryžiai
80 gramų veršiena (malta)
2 vienetai kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis kmynai
šiek tiek kvapieji pipirai
šiek tiek muskatas
šiek tiek druska
šiek tiek kvietiniai miltai (blynams volioti)
50 mililitrų grietinėlės, 35% (padažui)
1 arbatinis šaukštelis sojos padažas (padažui)
1 valgomasis šaukštas petražolės (smulkintos, padažui)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ryžius sumaišome su malta veršiena, imušame kiaušinį, įberiame prieskonių, gerai išmaišome. Formuojame apvalius paplotėlius ir apvoliojame miltuose. Kitą kiaušinį įplakame ir į jį sumerkiame paplotėlius. Įkaitiname keptuvę ir supilame aliejų. Sudedame blynus ir apkepiname iš abiejų pusių. Taip paruoštus sudedame į kepimo skardą ir įkaitintoje orkaitėje kepame 8 minutes 180 °C temperatūroje.
Ruošiame padažą: pakaitiname grietinėlę ir suberiame produktus. Tiekdami užpilame ant blynu.
Mėsos patiekalas paruoštas!

Populiariausi receptai šią savaitę

Ryžių ir veršienos blyneliai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ryžius sumaišome su malta veršiena, imušame kiaušinį, įberiame prieskonių, gerai išmaišome. Formuojame apvalius paplotėlius ir apvoliojame miltuose. Kitą kiaušinį įplakame ir į jį sumerkiame paplotėlius. Įkaitiname keptuvę ir supilame aliejų. Sudedame blynus ir apkepiname iš abiejų pusių. Taip paruoštus sudedame į kepimo skardą ir įkaitintoje orkaitėje kepame 8 minutes 180 °C temperatūroje.
Ruošiame padažą: pakaitiname grietinėlę ir suberiame produktus. Tiekdami užpilame ant blynu.
Mėsos patiekalas paruoštas!

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų