150 gramų | ryžiai |
80 gramų | veršiena (malta) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvietiniai miltai (blynams volioti) |
50 mililitrų | grietinėlės, 35% (padažui) |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas (padažui) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos, padažui) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Ruošiame padažą: pakaitiname grietinėlę ir suberiame produktus. Tiekdami užpilame ant blynu.
Mėsos patiekalas paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Škotiški kiaušiniai
- Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
- Kiaulienos guliašas
- Įdaryta kepta kiauliena
- Mineralinis šašlykas
- Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Strėvos suktinis kitaip
- Vyniotinis Kubilas
- Dešrelės su įdaru
- Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
- Kiaulienos šonkauliukai
- Paprastasis guliašas
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Bačkonių suktinukas
- Pievagrybių apkepas
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Bajoriški Radvilų zrazai
Ryžių ir veršienos blyneliai
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
150 gramų -
Veršiena, malta,
80 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis - Kvapieji pipirai
- Muskatas
- Druska
- Kvietiniai miltai, blynams volioti
-
Grietinėlė, 35%, padažui,
50 mililitrų -
Sojos padažas, padažui,
1 arbatinis šaukštelis -
Petražolės, smulkintos, padažui,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ryžius sumaišome su malta veršiena, imušame kiaušinį, įberiame prieskonių, gerai išmaišome. Formuojame apvalius paplotėlius ir apvoliojame miltuose. Kitą kiaušinį įplakame ir į jį sumerkiame paplotėlius. Įkaitiname keptuvę ir supilame aliejų. Sudedame blynus ir apkepiname iš abiejų pusių. Taip paruoštus sudedame į kepimo skardą ir įkaitintoje orkaitėje kepame 8 minutes 180 °C temperatūroje.
Ruošiame padažą: pakaitiname grietinėlę ir suberiame produktus. Tiekdami užpilame ant blynu.
Mėsos patiekalas paruoštas!